2010-03-22 | 18:34:03
köttbulle gryta
laga den gammal klassiker hemma hos oss. köttbullegryta eller em bättre ord frikadeller i tomatsås.

bilden e inte smickrande, var mycket vackrare i verkligheten.
kockar först upp krossade tomater gärna smaksatt me vitlök eller släng i en bulljong. kryddar me peppar o salt (tomat behöver mycket krydda)
sen rullar man i köttbullar i större än vanligt, ja gjorde min smet av 400g nötfärs, 1 dl grädde, 2msk mannagryn. salt peppar, vitlök, o kött o grillkrydda i en stor mängd. slängde även i färska championer
låt allt puttra i ca 20-30 min, köttbullen e "hård"när den e klar! vi serverad me pasta, broccolie, ärtor o gurka. och 2 barn potioner till frös vi in. FRUKTANSVÄRT GOTT ÄR DE.
vad äter ni för slags mat hemma hos er? älskr få insperation o se bilder, finns en mästerkock i alla

bilden e inte smickrande, var mycket vackrare i verkligheten.
kockar först upp krossade tomater gärna smaksatt me vitlök eller släng i en bulljong. kryddar me peppar o salt (tomat behöver mycket krydda)
sen rullar man i köttbullar i större än vanligt, ja gjorde min smet av 400g nötfärs, 1 dl grädde, 2msk mannagryn. salt peppar, vitlök, o kött o grillkrydda i en stor mängd. slängde även i färska championer
låt allt puttra i ca 20-30 min, köttbullen e "hård"när den e klar! vi serverad me pasta, broccolie, ärtor o gurka. och 2 barn potioner till frös vi in. FRUKTANSVÄRT GOTT ÄR DE.
vad äter ni för slags mat hemma hos er? älskr få insperation o se bilder, finns en mästerkock i alla
1 Kommentarer
malin:
det där såg gott ut! jag gillar att göra olika slags gratänger.